Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon2.php on line 17
divatozz szinte ingyen! - divatozz - sokoldal.hu

divatozz szinte ingyen!


MENÜ
Frizuratrendek
Nő felsők, topok
Női ruha trend
Női fehérnemű trend
Női nadrág divat
Trendi lábbelik
Kiegészítők
Férfi divat
Főoldal
Női felsőruházat
Minden ami divatos
Fórum
Webáruház


Nadrág divat

A legújabb farmer trendek

Már meg is jelentek a tavaszi szezon vadonat új farmer kreációi a kifutókon. Izgalmas és fantáziadús ötleteket láthattunk. A gyöngyös, hímzett és nyomott mintás darabok voltak a kedvenceink.


Gyöngyök és flitterek

A farmerdzsekik és farmer mellények népszerű viseletek tavasszal és nyáron. A kissé sportos jellegük miatt azonban nem minden ruhához passzolnak. A tervezők ezért úgy döntöttek, hogy nőiesebbé teszik őket gyöngyökkel, flitterekkel. Így más mindjárt más!

Szakadt és rojtos

A farmer visleet midnig egyfajta lezserséget jelképezett, amit a tervezők az idei kollekcióknál tovább vittek és szakadt rojtos darabokat kreáltak. Bármelyikhez remekül passzol egy fűzős top, vagy akár egy egyszerű póló.

Hímzett, gyöngyös, nyomott mintás fazonok

És íme, a kedvenceink: a gyöngyös, hímzett, nyomott mintás farmerek. Véleményünk szerint ezek lesznek a szezon legnépszerűbb darabjai.

Farmerkalap

A farmerből készült kiegészítők közül a kalapok ragadták meg legjobban a figyelmünket. Voltak közöttük western stílusú és nagyoobb karimájú darabok is. Egy kalap lényegében bármilyen öltözetet feldob, szoknyához és nadrághoz is viselheted.

Bokalengetős fazonok

A bokáig érő farmerek legnagyobb előnye, hogy szabadon hagyják a bokát és a lábfejet. Ennek köszönhetően hordhatunk látványos boka köré tekerhető, díszes, csattos, masnis, szallagos szandálokat is.


Télen is sortban

 

Ez a szezon dominánsan a kötött és szőrme holmikról szólt, és a fagyos évszak ellenére sortokból sem volt hiány a kifutókon.Bugyi vagy sort?

Az egészem rövid fazonok elsőre igen meghökkentőek, hiszen még sortnak is rövidek. A téli sortok általában melegebb anyagokból készülnek, a kötött fazonokat pedig vastag fonálból kötik, ettől függetlenül harisnyával kell viselni őket. Az idei szezonban sok tervező mellőzte a színes harisnyákat, és szinte kivétel nélkül az áttetszőt választották, de te nyugodtan kísérletezhetsz mintás darabokkal is.

Passzé

A téli sortokon megjelent a kötött passzé, mint meghatározó stíluselem. A színvilágot tekintve a barnás árnyalatok és a fekete volt a jellemző. Az anyagválasztásnál pedig a szőrme, bőr és kötött anyagokat részesítették előnyben a tervezők a sortok megalkotásánál. A passzéval díszített fazonok a vékonyabb lábú lányoknak állnak jól, mert a passzé rész vastagítja a lábat.

Kötött fazonok

Bár nem feltétlenül kényelmes darabok, mégis az idei szezon slágerei a kötött sortok lettek. Mintás és egyszínű darabokat is láthattunk magas szárú csizmákkal és lábszárvédőkkel. Vitathatatlan, hogy nagyon mutatósak, de mivel könnyen kinyúlnak, nem alkalmasak gyakori viselésre.


www.divatozz.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!